Vacature trainers regioproject

De Vlaamse handbalvereniging is voor haar regioproject op zoek naar gemotiveerde en ambitieuze trainers. Het regioproject omvat de 3 regionale selecties jongens en meisjes (AVB, Oost-West en Limburg). Deze regionale selecties zullen volgend seizoen bestaan uit jongens en meisjes van geboortejaren 2001 en 2002. Deze selecties trainen elke woensdagnamiddag, jongens en meisjes afwisselend.

Volgende functies zijn vacant voor seizoen 2016-2017 (trainingen lopen van september tot einde mei).

  • Regiotrainer meisjes regio Limburg: trainingen in Hasselt
  • Assistent trainer (jongens en meisjes) regio Oost-West : trainingen in Gent

Functieomschrijving van de regiotrainer:

Bij de taken van de regiotrainer staan de talentontwikkeling van de spelers en de talentscouting – talentidentificatie- talentselectie centraal.

  • Talentontwikkeling:

De regiotrainer geeft elke woensdagnamiddag 3u training met toepassing van de VHV-leerlijn. Hij/zij coacht de wedstrijden (5 IRT-tornooien) en volgt de individuele regioselectiespelers nauw op via tests, fiche,…

Hij/zij creëert een topsportgericht klimaat binnen de regioselectiewerking en motiveert de talentvolle spelers voor verder intensievere selectiewerking op oudere leeftijd. Hij/zij motiveert de talentvolle spelers voor alternatieve en intensievere talentontwikkelingsprojecten zoals handbalscholen. Uiteraard is het hierbij noodzakelijk ook goede contacten met de talenten, hun club en de ouders te onderhouden.

  • Talentscouting:

Om de talenten te scouten worden de jeugdcompetitiewedstrijden regelmatig bijgewoond om zo de talentvolle spelers te kunnen selecteren.

De trainingen gaan door in een centrale locatie binnen de regio. Deze functie kan rekenen op een officiële vergoeding conform het behaalde sporttechnisch diploma.

Ben jij een gemotiveerde en ambitieuze trainer? Wil je de regionale selectiewering helpen op zijn ingeslagen weg verder te gaan. Ben je bereid in samenwerking met de VHV de jonge handbaltalenten te begeleiden, te helpen met hun ontwikkeling en te motiveren?

Aarzel dan niet en stuur ons zo snel mogelijk uw kandidatuur (cv + motivatiebrief) via mail naar : gerrit.vertommen@handbal.be (voor 30 juni 2016)

Voor vragen of meer uitleg, contacteer: Gerrit Vertommen (coördinator regioproject) via 0486 90 67 46