Bestel vandaag nog uw tickets voor de Red Wolves

Op zondag 6 november speelt België zijn eerste thuiswedstrijd in aanloop naar het EK 2018. Tegenstander is de zilveren medaillewinnaar in Rio en huidig wereldkampioen Frankrijk. Als u niet alleen onze eigen toppers maar ook de broers Karabatic en andere Omyers live aan het werk wil zien bestel dan vandaag nog uw tickets online via deze link: http://www.countrytickets.eu/?page_id=258

De KBHB, de spelers en sportieve staf willen samen met jullie een nieuw toeschouwersrecord voor een handbalwedstrijd in België vestigen. Momenteel staat de teller van het aantal verkochte tickets op 2500.

Mag het ietsje meer zijn en wil u de wedstrijd beleven als VIP dan kan dat uiteraard ook!  Een tafel voor 8 personen kost 900 € inclusief BTW. Een tafel voor 10 personen kost 1100 € inclusief BTW.  In ruil daarvoor krijgt u naast uw inkomticket, uw parkingkaart, een heerlijk walking dinner ook de gelegenheid om na afloop van de wedstrijd de spelers van de nationale ploeg te ontmoeten. Zij maken graag tijd voor een babbel, een selfie, …

Wij geven u graag 10 redenen mee waarom u deze wedstrijd niet mag missen:

 

  1. … de spelers en technische staf van de Red Wolves de voorbije twee jaren, voornamelijk op geloof in eigen kunnen en karakter, een schitterend parcours hebben afgelegd dat geleid heeft tot deelname aan hun eerste kwalificatietornooi met oog op het EK van 2018 in Kroatië.

 

  1. … het nu belangrijk is dat overheden, bedrijven, media en toeschouwers deze getalenteerde en gemotiveerde groep zowel mentaal als financieel ondersteunen. Dit is essentieel voor de verdere uitbouw van onze nationale ploeg.

 

  1. … dankzij uw bijdrage als betalende toeschouwer er in de toekomst een minimum aan onkostenvergoeding kan worden voorzien voor spelers en staf.

 

  1. … de Red Wolves een unicum vormen in de teamsporten omdat deze ploeg samengesteld is uit spelers vanuit de 3 gemeenschappen van ons land.

 

  1. … de tegenstander van de Red Wolves niemand minder dan Frankrijk is, regerend wereldkampioen, Olympisch kampioen 2008 en 2012 en zilveren medaille winnaar tijdens de Olympische Spelen van Rio afgelopen zomer.

 

  1. … er in België nooit eerder voor 4200 toeschouwers een wedstrijd gespeeld werd. Door aanwezig te zijn schrijven jullie op dat vlak alvast een stukje handbalgeschiedenis.

 

  1. … er door het organisatiecomité van de KBHB naast een topwedstrijd ook aanbod voorzien wordt van dans, muziek, animatie. Wij onthalen u als VIP’s!

 

  1. … jullie samen kunnen bijdragen tot een wedstrijd vol animatie waarbij de steun van de 8e man/vrouw zeer gewaardeerd zal worden.

 

  1. … ook de ex-spelers van de nationale ploeg talrijk aanwezig zullen zijn.

 

  1. … de Red Wolves u op zondag 6 november om 15u30 verwachten in de Country Hall in Luik.