Enthousiasme troef op Kidsday

Afgelopen zondag verzamelden ruim 300 enthousiaste kinderen, verspreid over maar liefst 52 ploegen uit meer dan 20 Vlaamse clubs in Sportoase Tongeren om deel te nemen aan de Kidsday van de VHV, dit jaar in samenwerking met Callant Tongeren.

“Pim de Panter zorgde voor een hartelijke verwelkoming en de grote handbalkindervriend moedigde de jongeren ook heel enthousiast aan” zegt Gerrit Vertommen, recreatiesportcoördinator VHV. “Naast de meer dan 125 wedstrijden konden de kinderen zich ook uitleven op het springkasteel, het bewegingsparcours, deden ze handbalproeven of kregen ze een nieuwe handbaluitrusting aangemeten op de stand van de Handbalshop.”

Zeer geapprecieerd was de aanwezigheid van meerdere internationals en de spelers van Callant Tongeren. Ze namen met hun allen ruimschoots de tijd voor een selfie en/of een handtekening. Als klap op de vuurpijl arbitreerden ze ook enkele wedstrijdjes wat de kinderen uiteraard geweldig vonden.

De VHV wenst iedereen die bijgedragen heeft tot het succes van deze Kidsday te bedanken voor zijn/haar belangeloze inzet voor de promotie van het jeugdhandbal.

Foto's kan je hier bekijken.