Speler en Speelster van het jaar - stemronde 2

De uitverkiezing van de Speler en Speelster van het jaar in het handbal wordt dit jaar in een nieuw kleedje gestopt. In tegenstelling tot het verleden wordt deze uitverkiezing georganiseerd bij het einde van het seizoen én wordt de stemming verdeeld over twee stemrondes. De eerste stemronde gebeurde na de heenronde, de tweede stemronde gebeurt vanaf vandaag. Het Gala van de Speler en Speelster van het jaar gaat de komende drie jaar door in Sint-Truiden en gebeurt in samenwerking met de stad, Stayen en Het Belang van Limburg.

TWEEDE STEMRONDE VANAF MAANDAG 15 MEI

Het seizoen is voor de meeste spelers en speelsters bijna ten einde en dus is het tijd om je stem uit te brengen. Dat kan vanaf vandaag en tot en met vrijdag 26 mei. In vergelijking met de eerste stemronde zijn er nu drie verschillen:

- Voortaan wordt digitaal gestemd. Gebruik jullie gepersonaliseerde link.
- Elke speler en speelster uit BENE-League, nationale en liga kan in de tweede stemronde zijn/haar stem uitbrengen.
- Er kan niet alleen gestemd worden voor de Speler en Speelster van het jaar maar ook voor de andere categorieën:
* Doelman van het jaar
* Doelvrouw van het jaar
* Trainer (herenteams) van het jaar
* Trainer (damesteams) van het jaar
* Scheidsrechtersduo van het jaar
* Liga speler van het jaar
* Liga speelster van het jaar

De speler en speelster van het jaar wordt gekozen door de spelers en spelers alsook de sportieve stafleden die aangesloten zijn bij de VHV en LFH. Het wordt hun prijs. Voor en door de spelers.

Je kan makkelijk je stem uitbrengen door te klikken op de link die je MAANDAG 15 MEI ontvangt. Vul je gegevens, breng je keuze uit en bezorg het ons terug. Laat het niet aanslepen en stem meteen. Net zoals vorige keer kan je 5, 3  en 1 punt per categorie geven.

De organisatie reikt die avond ook prijzen uit voor oa jeugd en G-sport. Voor deze twee categorieën kan je niet stemmen. 

Wie naar het event komt kan zich aanmelden op de evenementenpagina. Klik op deze link om je aan te melden.

Wie weet wordt jij wel de Speler of Speelster van het jaar of win je een van de andere categorieën. Wij rekenen op jullie.

Hieronder de voorlopige affiche ... geïnteresseerde partners/bedrijven kunnen zich tot maandag aanmelden via het secretariaat van de VHV.