De VHV on the road

Door middel van ‘De VHV on the road’ willen wij jullie in het begin van elke maand informeren over activiteiten die de VHV organiseert en/of ondersteunt. In eerste instantie informeren wij jullie over de datum. Van zodra er meer details beschikbaar zijn volgt er uiteraard meer informatie.

Februari

10 februari : workshop krachttraining in Leuven. Meer info via een eerder verschenen artikel dat je via DEZE LINK kan lezen.

Van 22 februari tot en met 1 maart nemen 2 Limburgse scholen deel aan het WK Handbal voor scholen.  In aanloop van het WK voor Scholen brengen kan je via deze website reportages lezen en bekijken van beide scholen. Samen met de 2 scholen reist ook het scheidsrechtersduo Gilis-Beulakker mee naar Qatar. Uiteraard volgt er ook een interview met deze. Meer op deze website vanaf maandag 19 februari.

Maart

 

  • Zondag 4 maart : Damesdag – Wilrijk (Uilenspiegel) : meer details later deze week.
  • Maandag 12 en dinsdag 13 maart is er Ket2Sport in Brussel. Dit is een organisatie van Sport Vlaanderen in samenwerking met de VHV. Deze activiteit staat open voor leerlingen van het Nederlandstalig onderwijs 3e graad van de Brusselse Scholen. Ket2sport gaat door op de terreinen van de VUB.

April

 

  • Paasmaandag 2 april : IRT Houthalen
  • Dinsdag 17 april zijn er de Sportsterrendagen in Gent voor de 3e graad basis en 1e graad secundair
  • Donderdag 19 april en vrijdag 20 april zijn er de Sportsterrendagen in Gent voor de 1e en 2e graad basis.
  • Nog meer Sportsterrendagen maar dan in Tienen op 24 april (3e graad basis en 1e graad secundair)
  • Zaterdag 21 april zijn er de finales van de Beker van België georganiseerd door de KBHB en mede ondersteund door de VHV
  • Donderdag 26 en vrijdag 27 april zijn er Sportsterrendagen in Tienen voor 1e en 2e graad basis

Deze lijst kan nog aangevuld en/of aangepast worden

Organiseer jij/jouw club een sportieve activiteit (geen restaurantdagen of andere festiviteiten) dan mag je ons daarvan op de hoogte brengen zodat wij dit mee op kunnen nemen in deze agenda.  Stuur een mail naar eric@handbal.be