Hasselt en Sint-Truiden bekerfinalisten bij de dames

Hubo Initia Hasselt speelt op zaterdag 21 april de finale van de Beker van België bij de dames tegen landskampioen Sint-Truiden. Beide ploegen wonnen dit weekend overtuigend hun halve finales. De bekerfinale bij de mannen gaat tussen Hubo Initia Hasselt en HC Visé BM.

De halve finales bij de dames worden afgewerkt met heen en terugwedstrijden. Hubo Initia Hasselt en Bekerwinnaar Fémina Visé maakten er gisteren en vandaag een spannende bedoening van. In beide gevallen trokken de dames van Hubo Initia Hasselt aan het langste einde. Hasselt won zaterdagavond thuis van Visé met 21 – 19 en ging vandaag in Visé winnen met 19 – 23.

Landskampioen Sint-Truiden raast niet alleen door de competitie maar doet dat ook in de Beker van België. Sint-Truiden versloeg zaterdagavond DHC Waasmunster met 31 – 23 en ging zondagavond met 21 – 30 winnen in Waasmunster.

De finales van de Beker van België worden op zaterdag 21 april in Sportoase Leuven gespeeld. De dames spelen hun finale om 17.30 u. De heren om 20.10 u. Hubo Initia Hasselt en HC Visé BM verzekerden zich eerder al van de finale.

Tickets zijn vanaf maandag te koop bij alle finalisten en/of bij de KBHB, VHV of LFH. Een ticket in voorverkoop kost 15 €. Aan de kassa betaal je 18 €. Kinderen tot 14 jaar betalen 5 €.