ERIMA OFFICIËLE PARTNER VAN DE KONINKLIJKE BELGISCHE HANDBALBOND (KBHB)

De Koninklijke Belgische Handbalbond (KBHB) en het Duitse sportkledingmerk ERIMA verlengen hun partnership voor twee jaar. ERIMA is zo de komende twee jaar opnieuw de officiële kledingpartner van de KBHB. Kristof Cloostermans (Sales Manager België) en Alexandre Lechien (Sales Manager KBHB) bekrachtigen deze samenwerking. Met haar uitgebreide gamma voorziet ERIMA alle nationale handbalteams, waaronder de Red Wolves en Black Arrows, van hoogwaardige trainings-en wedstrijdoutfits met bijbehorende uitrusting. 

Draagcomfort en functionaliteit zijn twee belangrijke pijlers binnen de ERIMA-collectie en tevens ook van essentieel belang voor de snelle handbalsport. “Door de groeiende populariteit van de handbalsport in België en de rijke ERIMA-handbaltraditie, ondanks de covid periode, is deze partnership voor ERIMA een evidente keuze. Onder het gekende ERIMA-motto “GET TOGETHER AND WIN” verheugen wij ons alvast op de samenwerking met de KBHB en de vele overwinningen van de nationale handbalploegen”, aldus Kristof Cloostermans.

“Onze positionering als een betrouwbare, ambitieuze en proactieve partner, in B2B en B2C, stelt ons in staat om een ​​sportieve toekomst op alle niveaus te consolideren: amateurs en elites. We lanceren deze e-shop (merchandising) voor onze community van fans uit het hele land. Dit is een geweldige manier voor supporters om onze sport en onze nationale teams te steunen. Ook de scheidrechters zullen profiteren van preferentiële tarieven”, aldus Alexandre Lechien

De Koninklijke Belgische Handbalbond gaat samenwerken met Marc Dongleur en handbalshop.be: "Ik ben erg blij dat de federatie ons platform als leverancier heeft gekozen. We zijn al jaren een belangrijke speler in het handbal."

De outfits zijn vanaf vandaag te koop op www.handballbelgium.be in de rubriek fanshop voor € 44,99 (gratis levering in België). Dankzij deze merchandising kunnen fans onze nationale teams steunen en de initiatieven van de federatie steunen.