Philippe Denis verkozen tot VHV Official Personality

Eind augustus startte de VSF de wedstrijd 'Official Personality van het jaar', een verkiezing waarbij de VSF samen met 41 sportfederaties op zoek gaat naar de mooiste persoonlijkheid tussen alle Vlaamse officials. 

Tot 14 september kon iedereen een scheidsrechter, tafelofficial, waarnemer... nomineren die het verdient om extra in de bloemetjes te staan tijdens de Week van de Official begin oktober. Uit alle handbalinzendingen werd voor de VHV 1 Official Personality verkozen. De winnaar zal het nu verder opnemen tegen de kandidaten van de andere sportfederaties. De eindwinnaar 'Official Personality van het jaar' wordt op zaterdag 7 oktober bekend gemaakt, aan de start van de Week van de Official. Opnieuw stemmen dus! En hopelijk wint onze handbalofficial deze titel!

Philippe Denis werd uiteindelijk verkozen tot Official Personality van de Vlaamse Handbalvereniging

Philippe heeft reeds een lange carrière als scheidsrechter achter de rug. Daarnaast verzorgt hij de aanduidingen van de scheidsrechters op het hoogste niveau en is waarnemer bij wedstrijden. Maar hij zet zich ook op andere vlakken in voor het handbal. Zo richtte hij mee handbalclub Lummen op. Hij is secretaris van de club, jeugdtrainer, scheidsrechter en begeleider van jeugdscheidsrechters. Kortom een persoon met passie voor het handbal, iemand die graag zijn kennis doorgeeft aan de jeugd, zich belangeloos inzet en veel betekent voor onze sport. Of zoals iemand van HB Lummen het verwoordde bij de nominatie : Omdat Philippe met hart en ziel reeds jaren zijn inzet heeft getoond voor het handbal. Eigenlijk is het een life time achievement award.  Altijd klaar, altijd paraat! Zonder afbreuk aan iedereen die nog inzet vertoont en geapprecieerd wordt, verdient Phillipe deze award absoluut!!  

Tot vrijdag 6 oktober (12u) kan iedereen stemmen via Facebook of Instagram met een like. De scheidsrechter, umpire, jurylid… met de meeste stemmen wint. 

Steun onze Official Personality en geef je stem via Instagram of https://www.facebook.com/weekvandeofficial