Update (13/11/2020) competitierooster en speelschema's nationale reeksen

Hierbij vindt u het meest recente competitierooster, alsook de herwerkte (en voorlopige!) speelschema’s van de nationale heren- en damesreeksen. Zowel het competitierooster als de speelschema’s zijn onder voorbehoud en kunnen nog wijzigen in het licht van de geldende Coronamaatregelen in ons land.

Zoals u kunt zien in de speelschema’s, worden alle nationale heren- en damesreeksen gespeeld over 10 speeldagen. De poule-indeling werd bij loting vastgelegd. Elke nationale competitiereeks bestaat telkens uit 2 groepen van 5 of 6 ploegen.

Belangrijk om te weten is dat de eerdere competities van dit seizoen geannuleerd worden. Dit houdt in dat de eerste, reeds gespeelde competitiedag, vervalt en niet zal meetellen in de uiteindelijke rangschikking.

De beslissing met betrekking tot het verdere verloop van de competitie, met onder meer de regeling voor stijgers-dalers, zal half december 2020 aan u worden meegedeeld. Ook het aangepaste speelschema van de VHV-reeksen zal u later meegedeeld worden.

Een goede gezondheid en veel moed in deze lastige periode. Wij hopen samen met u snel weer te kunnen starten en het beste uit dit seizoen te halen.