Corona

Op deze ‘Coronapagina’ vind je alle info (documenten, downloads, protocollen, etc.) inzake de Covid-19 aanpak. Indien nodig, zullen deze documenten over het ganse seizoen geüpdatet worden.

Medische informatie over sporten in coronatijden, na covid-19 infectie en na vaccinatie is te vinden via Gezond Sporten.be

COVID protocol 2022-2023

Om de competities die lopen in goede banen te leiden is bij de KBHB een protocol uitgewerkt. In de update sinds 05/09/2022 kan u de richtlijnen die van toepassing zijn terugvinden. Om een wedstrijd uit te stellen, dien je als club een verklaring op eer op te stellen. Dit protocol is van toepassing voor alle competities in België.  

OPGELET!

Bij een last minute wijziging (vrijdag vanaf 12u voor hetzelfde weekend) mag je er niet vanuit gaan dat mails nog tijdig gelezen worden. WIj vragen dan ook met aandrang om het nodige te doen om een bevestiging te krijgen van de tegenstander en van de aanduider scheidsrechters/waarnemer dat hij op de hoogte is dat een bepaalde wedstrijd niet kan doorgaan. De procedure voor het afmelden staat bij scheidsrechtersinfo op onze website.

 De meest recente info over de maatregelen vind je terug via Sport Vlaanderen

Lokale maatregelen

Als er aanvullende maatregelen worden opgelegd door uw gemeente en/of de instantie die uw accomodatie beheert, vragen wij u om uw tegenstanders zo snel mogelijk op de hoogte te stellen.